– LEGJOBB ÁR GARANCIA –


 

Legjobb ár garancia!

Ne keresgéljen tovább a neten: a Hotel Kentaur garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt a szálloda honlapján tudja lefoglalni.


ÉRVÉNYESÍTSE A LEGJOBB ÁR GARANCIÁT!

Amennyiben az Ön foglalásától számított 24 órán belül bármilyen más online felületen talál kedvezőbb publikus ajánlatot, úgy természetesen ajánlatunkat azonnal a kedvezőbb ár alapján módosítjuk és visszaigazoljuk az Ön számára.

A garancia érvényesítéséhez a következőket kell tennie:

  • küldje el az info@hotelkentaur.hu e-mail címre, hogy kedvezőbb árat talált a honlapjainkon megtalálhatóknál. A levélbe írja bele az alacsonyabb árat tartalmazó honlap nevét és címét (URL), valamint csatoljon egy képernyőképet (screenshot) a szóban forgó ajánlatról.
  • küldje el foglalása kódját és adatait, melyet a jelzése előtt maximum 24 órával korábban véglegesített honlapunkon.

FONTOS!

A garancia érvényesítésének alapfeltétele, hogy a szálloda honlapjáról a hotelkentaur.hu hivatalos weboldalról érvényes visszaigazolt szobafoglalással kell rendelkezni.

A kedvezőbb ár ugyanazon foglalási feltételek mellett érvényes, mint az általunk visszaigazolt. Ezen feltételek a következőek:

  • ugyanazon szállodára érvényes
  • a foglalásban szereplő érkezési és utazási időpont megegyezik
  • azonos a vendéglétszám és a vendégek kora
  • egyforma a szobatípus és a szobák száma
  • az egyéb megrendelt szolgáltatások mennyisége és tartalma között nincs különbség

Ha a fenti feltételek fennállnak, ne habozzon, és írjon az info@hotelkentaur.hu e-mail címre!

Az árgarancia az alábbi ártípusokra nem vonatkozik:

  • nem nyilvános felületen (clubrendszer, corporate …) elérhető árak esetén
  • aukciós weboldalakon elérhető árak esetén
  • bármely partner által adott hűségpontok felhasználása esetén

Az Összehasonlító árnak a vizsgálat ideje alatt is elérhetőnek kell még lennie. A valuta átváltásokból adódó árkülönbségekre az árgarancia nem vonatkozik.

Többéjszakás tartózkodás esetén a teljes szállásköltség kerül összehasonlításra, vagyis a teljes tartózkodási ár függvényében csak egy árgarancia érvényesíthető.

A Hotel Kentaur Kft. fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítsa vagy megszűntesse az árgaranciát. A folyamatban lévő, illetve már jogosnak megítélt árérvényesítéseket a garancia megszűnése nem érinti.


Egyéb kedvezmények

Kedves Vendégeink!

Továbbá megajándékozzuk Önöket egy 5%-os kedvezmény kuponnal, melyet a szállásfoglalás árának csökkentéséhez használhatnak fel, közvetlenül a szálloda honlapján történő online foglalás esetén. A kedvezmény érvényesítéséhez írják be a BookDirect szót a foglalási oldalon a “Kedvezmény kupon” mezőbe. Kérjük, figyeljenek a megadott kód pontos írására, különös tekintettel a kis- és nagybetűkre. Ellenkező esetben rendszerünk nem érvényesíti a kedvezményt.

További 5%-os kedvezményre tehetnek szert a szállás árából, ha a szobafoglalás során a vissza nem térítendő fizetési opciót választják. Ebben az esetben a foglalást a megadott bankkártya adatokkal biztosítják szállodánk felé. Kérjük vegyék figyelembe, hogy szállodánk jogosult az Önök számláján a foglalási összeg teljes egészét zárolni. A foglalás módosítására, törlésére lehetőség nincs!